ŞANLIURFA / HALFETİ - Aşağı Göklü Ortaokulu

yok
Aşağıgöklü Mah. Halfeti / ŞANLIURFA
Vizyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz, gerek il gerek ilçe bazında yapılan sportif ve sanatsal etkinliklere aktif katılım sağlayıp dönem dönem başarılı sonuçlar elde etmektedir. Futbol, basketbol, voleybol, atletizm vs. spor dallarında gösterdiği başarılar sonucu alınan kupa ve madalyalar okulumuzun giriş bölümünde sergilenmektedir.
08.30 - 12.30 13.20 - 14.50
Şahsi Araç
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz Şanlıurfa ve Gaziantep il merkezlerine ortalama 110 km, Halfeti ilçe merkezine ise 20 km uzaklıkta olup personellerimiz özel araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi.